Hoe "Koop Nu" werkt

Onderstaande tekst geldt enkel voor advertenties met een vaste prijs. Wilt je weten hoe het bieden bij een veiling werkt? Kijk dan hier.

Om te kunnen bieden of direct een voertuig te kunnen kopen op AutoLokaal dien je je eenmalig te verifieren, zo houden wij ons platform veilig voor verkopers en overige kopers.

Een advertentie met een vaste prijs: Kan ik toch bieden?

Dat hang af van de verkoper, indien de verkoper heeft aangegeven dat er geboden kan worden, kunt u een bod plaatsen bij de advertentie.

Ik heb een bod geplaatst, maar de verkoper reageert niet

Als een bod te laag is, kan het zijn dat een verkoper dit als beledigend ziet, en niet meer wil reageren.

Ik heb een bod geplaatst maar krijg direct een melding dat deze is verworpen

Een verkoper kan een minimum prijs instellen, als je hieronder biedt zal jouw bod direct worden verworpen.

Wat zijn de kosten van AutoLokaal?

Biedingen zijn exclusief de 4.5% kosten (met een minimum van € 1,50) en verzendkosten, die worden toegevoegd tijdens de definitieve betaling. Eventuele andere kosten of heffingen, zoals douane- of invoerrechten, inklaring en afhandeling kunnen ook van toepassing zijn tijdens de verzending van uw kavel en zullen u in een later stadium in rekening worden gebracht indien van toepassing.

Zijn er nog meer kosten?

Eventuele andere kosten of heffingen zoals douanerechten, invoer- of uitvoerrechten, inklaring, voertuig registratie en afhandeling zijn niet inbegrepen en kunnen ook van toepassing zijn tijdens de verzending van uw kavel en zullen u in een later stadium in rekening worden gebracht indien van toepassing.

Zijn alle biedingen bindend?

Als een bod eenmaal is geplaatst, wordt het bindend. Je bent verplicht om elk object dat je wint te betalen voor het bedrag dat je hebt geboden. Door een bod te plaatsen, ga je je akkoord met onze Algemene Voorwaarden.

Wanneer is een artikel van mij?

Een artikel is van jou zodra je de overeengekomen prijs plus de AutoLokaal kosten hebt betaald. Echter kan het in buitengewone gevallen voorkomen dat een verkoper niet meer de beschikking heeft over het artikel. In dit geval krijg je direct jouw geld terug.

WEBSITE_NAAM
Bonop.com
Nog niet geregistreerd?

Door een gratis Autolokaal account aan te maken, kun je reageren op voertuigen die op Autolokaal staan. Of begin zelf met verkopen.

Meld je aan   Inloggen