Hoe het bieden werkt

Onderstaande tekst geldt enkel voor advertenties die als veiling worden aangeboden. Wilt je weten hoe het kopen van artikelen bij advertenties met een vaste prijs werkt? Kijk dan hier.

Om te kunnen bieden of direct een voertuig te kunnen kopen op AutoLokaal dien je je eenmalig te verifieren, zo houden wij ons platform veilig voor verkopers en overige kopers.

Een veiling: Wat is het minimum volgende bod?

In een veiling gebruiken we een minimaal volgend bod. De hoogte van het volgende bod hangt af van het huidige bod:
Huidig bod:

  • Minder dan € 100,- : volgend bod minimaal 1% van het vorige bod. Dus als het vorige bod 50 € is, dan is het minimale volgende bod 50,50 €.
  • Tussen € 100,- en € 1.000,-: volgend bod minimaal € 10,- hoger dan het vorige bod, naar boven afgerond op de eerstvolgende 10 euro.
  • Tussen € 1.000,- en € 7.500,-: eerstvolgende bod minstens € 20,- hoger dan het vorige bod, afgerond op de volgende  20 euro.
  • Hoger dan € 7.500,-: volgend bod minstens € 50,- hoger dan het vorige bod, afgerond naar boven tot de volgende 50 euro.

Tip: U kunt ook altijd het minimum volgende bod zien in de "Bied direct" knop

Wat zijn de veilingkosten van AutoLokaal?

Biedingen zijn exclusief veilingkosten en verzendkosten, die worden toegevoegd tijdens de definitieve betaling. Meer informatie over de veiling kosten vind je hier

Zijn er nog meer kosten?

Eventuele andere kosten of heffingen zoals douanerechten, invoer- of uitvoerrechten, inklaring, voertuig registratie en afhandeling zijn niet inbegrepen en kunnen ook van toepassing zijn tijdens de verzending van uw kavel en zullen u in een later stadium in rekening worden gebracht indien van toepassing.

Zijn alle biedingen bindend?

Als een bod eenmaal is geplaatst, wordt het bindend. Je bent verplicht om elk object  dat je wint te kopen voor het bedrag dat je hebt geboden. Door een bod te plaatsen, ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden.

Wanneer is een veiling afgelopen?

Een veiling eindigt als de tijd om is. Als er echter in de laatste 10 seconden nog een bod wordt geplaatst, wordt de veiling met 10 seconden verlengd.

WEBSITE_NAAM
Bonop.com
Nog niet geregistreerd?

Door een gratis Autolokaal account aan te maken, kun je reageren op voertuigen die op Autolokaal staan. Of begin zelf met verkopen.

Meld je aan   Inloggen