Veel gestelde vragen voor Verkopers

Ik wil iets kopen

Ik wil een auto, motor of boot verkopen hoe plaats ik een advertentie?

Je kunt direct beginnen met het aanmaken van een gratis advertentie  door te klikken op de groene llink 'Verkoop uw voertuig' bovenaan deze pagina.

Ik heb mijn voertuig via AutoLokaal.nl verkocht, wanneer wordt ik uitbetaald?

AutoLokaal wil het voor kopers en verkopers veilig en  eenvoudig houden. Zodra een koper jouw voertuig wil kopen, dient deze daar direct voor te betalen. Je krijgt automatisch een bericht als de koper het volledige bedrag heeft betaald.

Als de koper dan het voertuig bij jou ophaalt kan de koper aangeven dat alles is goed gegaan, en op dat moment maken wij het bedrag direct voor je vrij. Als onze transporteur het voertuig bij jou ophaalt zal deze na een korte inspectie het bedrag direct voor je vrijmaken.

Zijn er kosten verbonden aan het plaatsen van een advertentie?

Nee, je kunt gratis een advertentie plaatsen. Je kunt er echter wel voor kiezen om een advertentie beter zichtbaar te maken door een Spotlight-advertentie aan te maken. Bij de verkoop van je voertuig vragen wij ook geen vergoeding van de verkoper.

Hoe lang blijft mijn advertentie staan?

Een advertentie blijft online staan totdat je deze hebt verkocht, daarna kunt je de advertentie gemakkelijk zelf verwijderen.

De koop en veiling site voor klassieke auto's, motoren en (zeil) schepen
Bonop.com
Nog niet geregistreerd?

Door een gratis Autolokaal account aan te maken, kun je reageren op voertuigen die op Autolokaal staan. Of begin zelf met verkopen.

Meld je aan   Inloggen