Veel gestelde vragen voor Kopers

Ik wil iets verkopen

Ik wil bieden of iets kopen, wat moet ik doen?

Allereerst heb je een account nodig, dit is gratis en je kunt je hier direct inschrijven. Om vervolgens iets te kunnen kopen dien je je eenmalig te verifieren, zo houden wij ons platform veilig voor verkopers en overige kopers.

Veiling: Wat is het minimum volgende bod?

In een veiling hanteren we een minimum volgend bod. De hoogte van het volgende bod hangt af van het huidige bod:

Huidig bod:
Minder dan € 100,- : volgend bod minstens 1% van het vorige bod. Dus als het vorige bod 50 € is, dan is het volgende bod minimaal 50,50 €.
Tussen € 100,- en € 1.000,-: volgend bod minstens € 10,- hoger dan het vorige bod, afgerond naar boven op de eerstvolgende 10 euro
Tussen € 1.000,- en € 7.500,-: eerstvolgende bod minstens € 20,- hoger dan het vorige bod, afgerond naar boven op de volgende 20 euro
Hoger dan € 7.500,-: volgend bod minstens € 50,- hoger dan het vorige bod, afgerond naar boven op de volgende 50 euro

Tip: Je kunt ook altijd het minimale volgende bod zien in de knop "Bied direct"

Wat zijn de veilingkosten van AutoLokaal?

Biedingen zijn exclusief de 4.5% veilingkosten (met een minimum van € 1,50) en verzendkosten, die worden toegevoegd tijdens de definitieve betaling. Eventuele andere kosten of heffingen zoals douanerechten, invoer- of uitvoerrechten, inklaring, voertuig registratie en afhandeling zijn niet inbegrepen en kunnen ook van toepassing zijn tijdens de verzending van uw kavel en zullen  in een later stadium in rekening worden gebracht indien van toepassing.

Zijn er nog meer kosten?

Eventuele andere kosten of heffingen zoals douanerechten, invoer- of uitvoerrechten, inklaring, voertuig registratie en afhandeling zijn niet inbegrepen en kunnen ook van toepassing zijn tijdens de verzending van uw kavel en zullen in een later stadium in rekening worden gebracht indien van toepassing.

Ik heb een probleem met de verkoper

Als het ontvangen item niet overeenkomt met wat is overeengekomen met de verkoper, kun je een geschil openen via de chat. Je vindt de optie onder de knop "Object ontvangen?". Meer informatie vind je hier.

 

WEBSITE_NAAM
Bonop.com
Nog niet geregistreerd?

Door een gratis Autolokaal account aan te maken, kun je reageren op voertuigen die op Autolokaal staan. Of begin zelf met verkopen.

Meld je aan   Inloggen