Veel gestelde vragen

Ik wil iets kopenIk wil iets verkopen

Zijn alle biedingen bindend?

Als een bod eenmaal is geplaatst, wordt het bindend. Je bent verplicht om elk lot dat je wint te kopen voor het bedrag dat je hebt geboden. Door een bod te plaatsen, ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden.

Kan ik met mijn tegoed iets betalen?

Als je betaald krijgt voor een verkocht object, komt dit bedrag bij jouw AutoLokaal tegoed te staan. Je kan er voor kiezen om dit meteen naar je eigen bank over te maken, maar je kan dit tegoed ook gebruiken voor nieuwe aankopen op ons platform.

Ik heb betaald, maar dit is nog niet zichtbaar bij "Mijn Transacties"

Als je net hebt betaald, bijvoorbeeld voor een item, dan kan het enkele minuten duren voordat dit volledig is verwerkt. Heb je per bankoverschrijving betaald? Dan kan het tot enige werkdagen duren voordat dit is verwerkt.

Ik ben ingelogd en wil mijn gegevens of wachtwoord wijzigen

Je kunt je gegevens wijzigen door naar jouw dashboard te gaan, je kunt dit doen door op het gebruikersicoon bovenaan het menu te klikken en vervolgens naar jouw profiel te gaan. Je kunt ook deze directe link gebruiken.

WEBSITE_NAAM
Bonop.com
Nog niet geregistreerd?

Door een gratis Autolokaal account aan te maken, kun je reageren op voertuigen die op Autolokaal staan. Of begin zelf met verkopen.

Meld je aan   Inloggen