Nieuws en verhalen van en voor liefhebbers

Elke auto koper is uniek, ze gebruiken hun voertuig allemaal voor verschillende dingen. Voor werk, vakantie, of als hobby-auto. Maar ze hebben allemaal één ding gemeen: ze houden van hun voertuig! Onze gemeenschap heeft zeer brede interesses en wij vinden het fantastisch om jullie verhalen te horen en te delen

Mercedes Benz neemt 6 klassieke SL modellen mee naar Pebble Beach
Bonop 10 Aug. 2021, 10:36:20

Mercedes Benz neemt 6 klassieke SL modellen mee naar Pebble Beach

Mercedes-Benz Classic presenteert zes auto's uit zijn SL-erfgoedcollectie in verband met het Concours d'Elegance. Mercedes-Benz 300 SL race sportwagen (W 194) #5: Het was in deze auto dat Rudolf Caracciola, drievoudig Europees Kampioen
De 300 SEL 6.8 zorgde in 1971 voor het eerste grote AMG-succes
Rene Hoekstra 27 Jul. 2021, 10:47:00

De 300 SEL 6.8 zorgde in 1971 voor het eerste grote AMG-succes

De bedrijfsnaam AMG was in 1971 nog niet algemeen bekend en vooral bekend bij liefhebbers van prestatiegerichte Mercedes-Benz auto's met sportieve ambities. De eerste letters van de achternamen Aufrecht en Melcher en de stad Großaspach (waar de twee
Goodwood Festival of Speed Sir Stirling Moss herdacht bij Mercedes
Rene Hoekstra 08 Jul. 2021, 10:37:36

Goodwood Festival of Speed Sir Stirling Moss herdacht bij Mercedes

In de Mercedes-Benz 300 SLR met het startnummer 722 wonnen Moss en zijn co-piloot Denis Jenkinson de Mille Miglia van 1955 met een recordgemiddelde snelheid van 157,65 km/u. De overwinningen van Stirling Moss in de 300 SLR waren doorslaggevend voor MB.
BMW presenteert de nieuwe 2 serie coupe
Rene Hoekstra 07 Jul. 2021, 12:24:37

BMW presenteert de nieuwe 2 serie coupe

De nieuwe BMW 2 Reeks Coupé viert op 8 juli 2021 zijn wereldpremière op het Goodwood Festival of Speed in Engeland. De compacte vierzitter zal worden gebouwd in de fabriek van de BMW Group in San Luis Potosí (Mexico). Een prestatiegericht model van BMW M
De nieuwe limited edition speedboot van Mercedes-AMG en Cigarette
bonop 26 Jun. 2021, 10:41:59

De nieuwe limited edition speedboot van Mercedes-AMG en Cigarette

Vandaag stelden Mercedes-AMG en Cigarette Racing de volledig nieuwe Cigarette 41' Nighthawk AMG Black Series special edition speedboot voor. Als dertiende gezamenlijk ontwikkelde boot in dit langdurige partnerschap, is deze boot
Vanaf vandaag weer Cars & Coffee bij het Mercedes-Benz museum
bonop 15 Jun. 2021, 13:45:24

Vanaf vandaag weer Cars & Coffee bij het Mercedes-Benz museum

"De zomer van 2020 heeft aangetoond dat openluchtbijeenkomsten van liefhebbers van personenauto's, met voldoende sociale afstand tussen de deelnemers en verdere hygiënemaatregelen, ook onder de uitzonderlijke corona-omstandigheden goed werken.

Bijzondere voertuigen koop en verkoop je op Autolokaal.nl

De koop en veiling site voor speciale en klassieke auto's, motoren en (zeil) boten.

AutoLokaal.nl is de online veiling & verkoopsite voor het kopen en verkopen van klassieke en moderne liefhebbers auto's, motoren en (zeil) schepen. Op AutoLokaal.nl kun je veilig en vertrouwd jouw voertuig kopen en verkopen.

AutoLokaal is gecreëerd door liefhebbers van klassieke of speciale auto's, motoren en zeilschepen. Je kunt hier eenvoudig jouw auto laten veilen of direct aanbieden op ons tweedehands platform. We richten ons voornamelijk op liefhebbers auto's, bijvoorbeeld die ene fraaie klassieker of die limited edition cabrio van enkele jaren geleden. Maar ook die speciale youngtimer met slechts een handvol gereden kilometers is natuurlijk welkom. Meld u zicht vandaag nog aan, en koop of verkoop uw droom voertuig.

Hou ook onze Facebook-pagina in de gaten, via dit kanaal houden we je op de hoogte van alles wat met onze community te maken heeft.

Verkoop je voertuig

De koop en veiling site voor klassieke auto's, motoren en (zeil) schepen
Bonop.com
Nog niet geregistreerd?

Door een gratis Autolokaal account aan te maken, kun je reageren op voertuigen die op Autolokaal staan. Of begin zelf met verkopen.

Meld je aan   Inloggen