Nieuws en verhalen van en voor liefhebbers

Elke auto koper is uniek, ze gebruiken hun voertuig allemaal voor verschillende dingen. Voor werk, vakantie, of als hobby-auto. Maar ze hebben allemaal één ding gemeen: ze houden van hun voertuig! Onze gemeenschap heeft zeer brede interesses en wij vinden het fantastisch om jullie verhalen te horen en te delen

Audi Sport verkocht nooit zoveel auto's als in corona jaar 2020
Peter Merksen 11 Jun. 2021, 14:11:48

Audi Sport verkocht nooit zoveel auto's als in corona jaar 2020

Audi Sport GmbH heeft in 2020 een record jaar achter de rug, waarin meer dan 29.300 voertuigen aan klanten werden geleverd - een nieuw record voor de high-performance fabrikant. Met momenteel meer dan 15 R- en RS-modellen kan Audi Sport GmbH bogen op zijn
 Sport, luxury, lifestyle: De Mercedes-Benz SL
Peter Merksen 08 Jun. 2021, 11:11:34

Sport, luxury, lifestyle: De Mercedes-Benz SL

Op 12 maart 1952 onthulde Mercedes-Benz de spectaculaire 300 SL race sportwagen aan de media op een snelweg. Deze zeer succesvolle wedstrijdauto gaf vanaf 1954 vorm aan de traditie van de Mercedes-Benz SL sportwagens.
 Victorieuze start voor Audi Sport Italia
Peter Merksen 26 May. 2021, 14:18:16

Victorieuze start voor Audi Sport Italia

Voor Audi Sport Italia is het endurance seizoen in het Italiaanse thuisland bijzonder succesvol begonnen. Na twee tweede plaatsen bij de start van de sprintraces drie weken geleden, behaalde het team met de Audi R8 LMS de eerste overwinning.
Bijna 100 jaar geleden werd Juan Manuel Fangio geboren
Peter Merksen 26 May. 2021, 13:50:43

Bijna 100 jaar geleden werd Juan Manuel Fangio geboren

Het eerste decennium van het wereldkampioenschap Formule 1, opgericht in 1950, werd gedomineerd door Juan Manuel Fangio. De Argentijn werd vijf keer wereldkampioen met vier verschillende constructeurs, waaronder in 1954 en 1955 met de Mercedes-Benz W 196
De nieuwe BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive
Peter Merksen 26 May. 2021, 12:06:12

De nieuwe BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive

Prestaties van het hoogste niveau verenigd met unieke individualiteit: de nieuwe BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive is het meest exclusieve model in de nieuwe generatie van BMW M modellen in de premium middenklasse.

Bijzondere voertuigen koop en verkoop je op Autolokaal.nl

De koop en veiling site voor speciale en klassieke auto's, motoren en (zeil) boten.

AutoLokaal.nl is de online veiling & verkoopsite voor het kopen en verkopen van klassieke en moderne liefhebbers auto's, motoren en (zeil) schepen. Op AutoLokaal.nl kun je veilig en vertrouwd jouw voertuig kopen en verkopen.

AutoLokaal is gecreëerd door liefhebbers van klassieke of speciale auto's, motoren en zeilschepen. Je kunt hier eenvoudig jouw auto laten veilen of direct aanbieden op ons tweedehands platform. We richten ons voornamelijk op liefhebbers auto's, bijvoorbeeld die ene fraaie klassieker of die limited edition cabrio van enkele jaren geleden. Maar ook die speciale youngtimer met slechts een handvol gereden kilometers is natuurlijk welkom. Meld u zicht vandaag nog aan, en koop of verkoop uw droom voertuig.

Hou ook onze Facebook-pagina in de gaten, via dit kanaal houden we je op de hoogte van alles wat met onze community te maken heeft.

Verkoop je voertuig

De koop en veiling site voor klassieke auto's, motoren en (zeil) schepen
Bonop.com
Nog niet geregistreerd?

Door een gratis Autolokaal account aan te maken, kun je reageren op voertuigen die op Autolokaal staan. Of begin zelf met verkopen.

Meld je aan   Inloggen