De nieuwe limited edition speedboot van Mercedes-AMG en Cigarette

bonop 26 Jun. 2021, 10:41:59
De nieuwe limited edition speedboot van Mercedes-AMG en Cigarette

Affalterbach/Miami.  Vandaag stelden Mercedes-AMG en Cigarette Racing de volledig nieuwe Cigarette 41' Nighthawk AMG Black Series special edition speedboot voor. Als dertiende gezamenlijk ontwikkelde boot in dit langdurige partnerschap, is deze boot de laatste in een indrukwekkende reeks van zeer exclusieve special edition performance boten. De nieuwe Cigarette 41' Nighthawk AMG Black Series belooft directe en ongefilterde prestaties, gecombineerd met een iconisch design en luxueuze kenmerken, met een exclusiviteit en vakmanschap dat uniek is voor elke andere speedboot in zijn segment.

De 41' Nighthawk AMG Black Series Edition is gebaseerd op Cigarette's geavanceerde engineering, gebruikmakend van cutting-edge elementen zoals een uniek twin-step rompontwerp om zijn opmerkelijke prestaties op het water te leveren. Een laag zwaartepunt dat de bestuurbaarheid verbetert, een licht totaalgewicht dat de snelheid verbetert, zijn bereikt met behulp van een volledig koolstofvezel dek en een volledig koolstofvezel hardtop ontwerp. Intelligent gebruik van composietmaterialen en eigen constructietechnieken verbeteren de structurele integriteit en zorgen voor een verbeterd rijcomfort en gecomponeerde rijeigenschappen, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden.

Cigarette 41 Nighthawk AMG Black Series special edition

Het opvallende design van de 41' Nighthawk AMG Edition is het resultaat van de nauwe samenwerking tussen het Cigarette Racing Team, het designteam van Mercedes-AMG en Gorden Wagener, Chief Design Officer Daimler Group. Mercedes-AMG belichaamt het toppunt van Performance Luxury op de weg, en de Cigarette 41' Nighthawk AMG Black Series belooft uitstekende prestaties op het water, opwindend vaarplezier en kwaliteit en vakmanschap tot in het kleinste detail. De nieuwe Cigarette 41' Nighthawk AMG Black Series vertaalt perfect de gedeelde filosofie van AMG en Cigarette, wat resulteert in een werkelijk opmerkelijke special edition boot. Met zijn dramatische proporties, toonaangevende vermogen en opvallend design levert de nieuwe Nighthawk AMG Black Series de legendarische prestaties van Mercedes-AMG's ontzagwekkende Black Series-model, en creëert daarmee een even overtuigend rolmodel op het water.

Met het gecombineerde vermoogen 2.250 pk versnelt deze nieuwe speedoot tot een opmerkelijke topsnelheid van meer dan 145km/h (90 MPH). Dit is een prestatie van bijzonder grote betekenis voor een boot in dit segment, die daarnaast comfortabel plaats biedt aan meer dan tien personen.

Cigarette 41 Nighthawk AMG Black Series special edition

De prijs? We hebben het niet durven vragen, ...

share on:

Discussie

De koop en veiling site voor klassieke auto's, motoren en (zeil) schepen
Bonop.com
Nog niet geregistreerd?

Door een gratis Autolokaal account aan te maken, kun je reageren op voertuigen die op Autolokaal staan. Of begin zelf met verkopen.

Meld je aan   Inloggen