Vanaf vandaag weer Cars & Coffee bij het Mercedes-Benz museum

bonop 15 Jun. 2021, 13:45:24
Vanaf vandaag weer Cars & Coffee bij het Mercedes-Benz museum

Vanaf vandaag vinden de populaire zomerbijeenkomsten voor autoliefhebbers weer plaats op de heuvel voor het Mercedes-Benz Museum. Ze maken niet alleen deel uit van het stedelijke cultuurprogramma, maar zijn ook een centraal punt van de activiteiten van het Mercedes-Benz Museum in de zomer van 2021. In de toekomst zullen deze ontmoetingen in de open lucht "Classics & Coffee" (vroeger "Cars & Coffee") en "Een ster tussen de sterren" heten. Het zeer gewaardeerde karakter van deze ongedwongen samenkomsten van liefhebbers met en zonder hun auto's blijft ongewijzigd.

"De zomer van 2020 heeft aangetoond dat openluchtbijeenkomsten van liefhebbers van personenauto's, met voldoende sociale afstand tussen de deelnemers en verdere hygiënemaatregelen, ook onder de uitzonderlijke corona-omstandigheden goed werken - daarom hebben we het programma dit jaar zelfs uitgebreid. We kunnen allemaal nauwelijks wachten om het seizoen 2021 met nieuw elan en bewezen flair te starten", enthousiasmeerde Bettina Haussmann, hoofd van het Mercedes-Benz Museum.

Behalve op zondag (de hele dag tot 18.00 uur) vinden de bijeenkomsten - die voor alle automerken toegankelijk zijn - nu ook regelmatig plaats als after-workmeeting op donderdagavond (17.00 tot 23.00 uur). Voor Mercedes-Benz rijders zijn er ook speciale evenementen: op het programma staan "Mercedes-Benz SL Sports Cars", "Unimog & G-Klasse", "Bedrijfswagens" en de "Gentlemen?s Drive".

Elke vrijdag: "Een ster tussen de sterren"

"Een ster tussen de sterren" is een nieuwe formule die openstaat voor alle Mercedes-Benz rijders - ongeacht of ze met een klassieker, een jonge klassieker of een nieuw model de heuvel oprijden. Deze bijeenkomsten vinden steeds plaats op vrijdagavond vanaf 18.00 uur. Het museum betrekt ook de erkende merkenclubs actief bij deze reeks evenementen.

Het team van Bertha's Restaurant biedt alle deelnemers van "Classics & Coffee" en "Een ster tussen de sterren" naast de obligate koffie een foodtruck met een grote verscheidenheid aan zomerse hapjes en drankjes aan.

Het Mercedes-Benz Museum is geopend van dinsdag tot en met zondag van 9.00 tot 18.00 uur.
Let op: de kassa sluit om 17.00 uur.

share on:

Discussie

De koop en veiling site voor klassieke auto's, motoren en (zeil) schepen
Bonop.com
Nog niet geregistreerd?

Door een gratis Autolokaal account aan te maken, kun je reageren op voertuigen die op Autolokaal staan. Of begin zelf met verkopen.

Meld je aan   Inloggen