Grootste MINI rally ooit in België en Luxemburg maar liefst 775 MINI's

Rene Hoekstra 25 Oct. 2021, 15:03:12
Grootste MINI rally ooit in België en Luxemburg maar liefst 775 MINI's

Meer dan duizend MINI-fans verzamelden afgelopen maand op drie verschillende locaties over het hele land om deel te nemen aan de grootste en meest succesvolle MINI rally ooit in België en Luxemburg: The MINI Tour. Een gloednieuw concept dat garant stond voor een dag vol MINI-fun.

De rally vond plaats op drie verschillende locaties en data. De tour startte op zondag 10 oktober in de Hippodroom van Waregem, nadien trok hij naar het terrein van LEC in Libramont op 17 oktober, om afgelopen zondag af te sluiten aan de Nekkerhal in Mechelen op 24 oktober.

Op de laatste rally in Mechelen was niemand minder dan Charlie Cooper aanwezig,  de kleinzoon van John Cooper. De familie Cooper wist sinds het prille begin van het merk MINI hun stempel te drukken op de allersportiefste modellen uit  het famma.  Charlie zet nu de MINI geschiedenis voort als ambassadeur van het iconische Britse merk.

De MINI-fans startten hun rally in de MINI Village, daar kregen ze de nodige informatie en een roadbook dat de bestuurder en de passagiers gidste door de mooiste plekjes in de wijde omgeving. Na de rally konden de fans genieten van wat animatie, hapjes en drankjes.

Naast de rally konden de fans ook kennis maken met de allereerste 100% elektrische MINI op een heus MINI Eletric go-kart parcours. Maar liefst 473 menen maakten op een dynamische manier kennis op elektrisch rijden.

share on:

Discussie

De koop en veiling site voor klassieke auto's, motoren en (zeil) schepen
Bonop.com
Nog niet geregistreerd?

Door een gratis Autolokaal account aan te maken, kun je reageren op voertuigen die op Autolokaal staan. Of begin zelf met verkopen.

Meld je aan   Inloggen